Ekstra vinduer og dører

Alle våre modeller kan enkelt endres fasade på, ved å sette inn ekstra / andre vinduer og dører i front, endevegg eller bakvegg.

Selv om våre modeller leveres med standard vinduer, og utskjæringer for disse, er det stort sett bare fantasien som setter grenser for egen modifikasjon, og endring av fasade.

Vi er behjelpelig med å lage en enkel tegning/skisse slik dere tenker det, basert på våre tilgjengelige vindu og dører. – send enkelt inn en forklaring mht hvordan dere tenker det (antall og størrelse vindu / dører), så returnerer vi en skisse slik at dere kan se det før dere eventuelt bestiller.

 

Klikk her for å se våre monteringsvideoer og endring av fasade.

Priseksempler vindu/dører for våre kunder:

SE PRISLISTE I TOPPMENYEN

Alle våre dører og vindu er av fabrikantens Premium kvalitet. og åpnes UTOVER (selvom noen av bildene her indikerer annet)

PS: Vi selger IKKE dører og vindu løst, til annet enn våre hytte/ spikertelt kunder (gamle og nye kunder). I tillegg kommer eventuell utkjøring/levering fra vårt lager på Sunnmøre.

  Er du interessert i mer informasjon om denne modellen? Ta kontak på tlf: +47 900 49 062 eller legg igjen kontaktdetaljene dine i skjemaet så kontakter vi deg snarlig.