LEVERING:

Alle våre spikertelt kan hentes på 6062 Brandal etter avtale.- vi laster da på bil/henger med gaffeltruck for dere/ transportør.

Vi har avtale med eksternt kranbil firma, ( http://rekdalkran.no ) og kan tilby levering helt frem for deler av landet (Midt-Norge fra Trøndelag i Nord til og med Telemark i Sør) Priser fra kr 5000,- + mva avhengig av distanse.

Vi kan og levere spikerteltene på tilhenger. (Mottaker må da ordne med traktor/annet som kan løfte av teltet ved ankomst.)  Pris: 3-10 000 kr inkl mva per Spikertelt, avhengig av distanse . Vi kan og trille av spikerteltet fra tilhengeren på hjulvogner der dette er praktisk mulig (Krever flatt underlag og god tilkomst/ manøvrerings plass på dropsted med bil og tilhenger.)

Alternativt sender vi med godstransport til nærmeste terminal, eller båtfrakt til nærmeste Norlines terminal. – be om tilbud.

For 2018 har vi avtale om 8000,- per hytte kolli (et spikertelt = 1 kolli) til alle faste Norlines båtterminaler nordover fra Ålesund til Kirkens

(Andre bygg/ hytter/kolli.- be om tilbud)

NB: vi har IKKE egen kranbil fra og med 2017.

LEVERINGSTID:

Alle våre lagervarer kan leveres innen 1-4 uker fra bestilling, avhengi av leveringsmetode

For individuell bestillinger og ikke lagervarer må en påregne en leveringstid på 8-12 uker.

BETALING:

Vi ber normalt om betaling i hht ordrebekreftelsen rett før levering for lagermodeller.- For bestillingsvarer og individuell produksjon ber vi om 20-40 % depositum ved bestilling, og resterende rett før levering som normalt.

Hos oss kan du og betale med kredittkort! – Vi tilbyr betaling via Paypal. Da kan du betale med ditt kredittkort og på den måten selv bestemme nedbetalingen til ditt kort. Du behøver ikke Paypal konto. Ved å klikke på Paypal linken nedenfor, kommer man til betalingssiden der man enkelt legger inn beløpet og sine kort detaljer.  En av Internett’s sikreste betalingsløsninger.

 

 

Kranbil

LEVERING: Våre lagervarer kan leveres 1-4 uker etter bestilling. Og med egen henger eller kranbil fra eksternt firma kan vi levere byggesettet helt frem til byggeplass.

Paypal logo
PayPal er en sikker og enkel betalingsløsning som er gratis å bruke når du skal betale for noe på nett. Du betaler med ditt kredittkort eller bankkort kun ved å oppgi kortnummer, utløpsdato og CVC-nummer. PayPal formidler betalingen, uten å oppgi kontoopplysninger eller kredittkortnummer til selger. Du må ikke selv ha PayPal-konto for å kunne betale, kun et bankkort eller et kredittkort. Klikk på paypal bildet over for å komme til betalingssiden til Maritime Invest As